Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Black Box 2016, Hungary

értékrend legyen józan eszed rend és lélek közélet politika Magyarország család nagyszülők oktatás-nevelés és egészségügy terror

Fekete/kockás Nap 2016. április 15.

Tisztelet Nekik, szolidaritás Velük.

Kedves Szülők, Nagyszülők, Támogatók!

Humorral, jó hangulatban, kreatívan, vagyis a lényeget egy pillanatig sem feledve és feladva ma kifejezhetjük, hogy szolidárisak vagyunk az egészségügy és az oktatás területén gyermekeinkért, szeretteinkért, értünk dolgozókkal, s most bátran kiállókkal. Együtt elérjük, hogy a kormány méltóztasson, sőt, kénytelen legyen érdemben figyelembe venni véleményünket az oktatásról, az egészségügyről, s ezek által minden más közös ügyünkről. A továbbiakban pedig váljék ez természetessé számára, nekünk pedig egészségünkre és gyarapodásunkra!

https://www.facebook.com/events/1726641580890918/

Mutassuk meg április 15-én, hogy most is, és mindaddig, amíg céljainkat el nem érjük, a CKP és a Tanítanék mozgalom mellett állunk, és biztosítsuk szolidaritásunkról az egészségügyért harcoló Sándor Máriát és társait!

Mutassuk meg neki,mutassuk meg az egészségügyi dolgozóknak,mutassuk meg a változásért kiálló pedagógusoknak és mutassuk meg egymásnak:
Nem vagyunk egyedül!!!

Április 15-én támogassuk az iskolák falain belül sztrájkoló pedagógusokat, reggel 8 és 10 óra között kössünk fekete, fehér vagy kockás szalagokat minden iskolához (kerítésre, padra, fára, bokorra ).
Minden szalag jelképezzen egy-egy gyermeket,azokat a gyermekeket,akiknek jövőjéről valóban szólnia kellene a modern, XXI. századi magyar oktatáspolitikának.
Írjuk a szalagokra üzeneteinket, kéréseinket, a 12 pontot,amiért küzdünk, mert nem állhatunk meg,nem adhatjuk fel,a tét életünk és a jövőnk.
Lobogózzuk fel a várost,minden települést fekete,kockás ingekkel,pólókkal,legyenek kockásak a járdák az iskolák és kórházak körül,öltözzünk kockásba fekete szalaggal vagy feketébe kockás szalaggal,kössünk fekete szalagot az autónkra,táskánkra,kutyapórázra,legyünk kreatívak,hogy kifejezzük:
Szolidárisak vagyunk az egészségügy és az oktatás területén bátran kiállók mozgalmaival!

Sétáljunk el az iskolánktól egy kórházhoz és élő láncot alkotva öleljük át,fekete ruhánkban képviseljünk egy-egy nővért,aki odabent méltatlan körülmények között dolgozik a magyar betegekért,gyermekeinkért,szüleinkért,értünk !

Érjük el együtt, hogy a kormány megfelelő felhatalmazással bíró szakemberei mihamarabb leüljenek tárgyalni a CKP szakértőivel,az oktatás valódi szereplőivel a 12 pontban megfogalmazott azonnali követelésekről!

 0
Tovább

Beszálltál már a háborúbizniszbe?

Vagy csak fogyasztod?

legyen józan eszed értékrend rend és lélek háború terror

Hogy áll az uniformis?

legyen józan eszed értékrend rend és lélek háború terror

És a Társadalmi Felelősségvállalás?

legyen józan eszed értékrend rend és lélek háború terror

De barátocskám, ha nem vigyázol, még a végén összeprezentálod itt magad!

legyen józan eszed értékrend rend és lélek háború terror

 0
Tovább

akinemlopegyszerre

blogavatar

“A tevékenység az ember konkrét viszonyát fejezi ki a valósághoz.”

Utolsó kommentek